Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΠΙΘΗΚΟΣΤΡΑΤΟΣ

Τη Δευτέρα 9 του Φλεβάρη 2009 αργά τη νύχτα κάποιο ντοκιμαντέρ στη ΝΕΤ μας ενημέρωνε ότι ο Στάλιν προσπάθησε να φτιάξει πιθηκανθρώπους!
Από παλιότερα "δημοσιεύματα" υπήρχε η αντίστοιχη εκδοχή ότι αυτοί οι πιθηκάνθρωποι θα προορίζονταν για στρατιώτες έτσι ώστε να μην είχε η ΕΣΣΔ ανθρώπινες απώλειες σε πολέμους που θα εξαπέλυε τάχα ο Στάλιν.
Και βεβαίως ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει , αφού δεν πληρώνει φόρο για τα λεγόμενά του, όμως στην περίπτωση της ΝΕΤ τίθεται το ερώτημα:
Μπορεί με χρήματα το ελληνικού λαού να αγοράζονται ό,τι σκουπίδια φτιάχνουν οι διάφορες υπηρεσίες και κατ' αυτόν τον τρόπο να επιδοτείται η ύπαρξή τους;
Βεβαίως όμως βγαίνουν και συμπεράσματα από τέτοιου είδους ενέργειες: " όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι είναι τέτοια η λύσσα τους που πηγάζει απ' τον πανικό τους, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ και ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ οι ΜΑΡΞ, ΕΝΓΚΕΛΣ , ΛΕΝΙΝ, που δε φοβούνται ούτε κι αυτήν ακόμα την πλήρη γελοιοποίησή τους .
Θέλω να συνεχίσουν πάντως να λένε κι άλλες τέτοιες .....ίες(ΣΤΑΛΙΝΟΛΟΓΊΕΣ) για να τους καταλάβει κι άλλος κόσμος που δεν τους έχει πάρει χαμπάρι ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου